skip to Main Content

Hvem er vi?

UNIDK APS er et af Danmarks største samarbejdspartnere af UNICONTA. Vi har været med fra starten, lige siden den første version af UNICONTA blev tilgængelig på det danske marked.

Partnerne i UNIDK APS har alle mange års erfaring i arbejdet med ERP/Økonomisystemer og har som basis uddannelser som revisor/programmør med i bagagen. Vi har erfaringer i arbejdet med NAV, XAL, C5 og mange andre programmer med relationer til ERP og økonomistyring.

Laila Laursen

lal@unidk.dk

Jeg har mange års erfaring med Microsoft C5 og XAL både som konsulent og programmør. Jeg har drevet selvstændig virksomhed i mere end 10 år med specialer inden for projekt- og ordre-producerende virksomheder samt mange års erfaring med produktion/projektstyring, disponering og løn/ tidsregistrerings moduler. Jeg har beskæftiget mig med de fleste brancher, dog med overvægt af fødevare virksomheder og smedeindustri.

Laila

Ragnar Johannesen

rj@unidk.dk

Efter afsluttet EDB-assistent uddannelse i 1993 har jeg arbejdet med økonomisystemerne XAL, Axapta, C5, NAV og nu Uniconta. Jeg har været ansat både i softwarehuse og hos private virksomheder.  Mine kompetencer er både som konsulent på brugersiden og som programmør dybt nede i ”maven” på systemerne. Jeg har arbejdet for/med virksomheder indenfor mange brancher.  Og 5 år som IT-chef for en mellemstor virksomhed i Danmark, med en IT-afdeling på 6 personer.

Ragnar

Steen Kokholm

sk@unidk.dk,

Ingeniør uddannet fra Odense teknikum og har siden midten af 1990’erne arbejdet med IT og ERP-systemer som speciale. Jeg har arbejdet som systemkonsulent og udvikler med produkterne Concorde, C5 og XAL. I mere end 10 år har jeg drevet selvstændig virksomhed med fokus primært på Uniconta og Microsoft C5.

Hvorfor vælge UNIDK?

UNIDK APS kan tilbyde vore kunder assistance til UNICONTA med alt hvad der er nødvendigt ved opstart og drift af UNICONTA.

Vi har erfaringer med hjælp til udarbejdelse af for analyser, kravsspecifikationer og implementeringsplaner.

Special tilpasninger og større programmerings opgaver er også en af vore styrker.

Vi yder naturligvis også professionel support til alle vore UNICONTA kunder og vi tilbyder en bred vifte af standard- og kundetilpassede kurser i UNCONTA.

Kontakt UNIDK APS i dag for en aftale om en uforpligtigende dialog om UNICONTA.

Back To Top